Partia shtet

Prishtinë | 17 Maj 2022 | 21:18 | Nga Ekonomia Online

Te denuarit e sotem nga gjykata jane viktima te mentalitetit qe pretendon se e drejta absolute i takon vetem njeres pale, vetem njeres organizate.

Te kesh pushtet, para muskujve, trimerise e arrogances, lypet kujdesi e pergjegjesia.

Secili prizrenas e di që ndërhyrja në “Abi Çarshia” ishte e motivuar nga inati.

Mund te kete pasur procedura administrative por ato nuk e arsyetonin bagerin qe po rrenonte nje qender qe Prizreni veq hajer i ka pa.

Nje qender qe “otpadin” e ka bo sheher.

Inati nuk ka qene i Mytes, as i Islamit, as i Jetmires. Ata jane viktima te mentalitetit qe e drejta ekziston vetem ne ate qe e thote organizata, gjegjesisht lideri.

Bën mirë partia ne pushtet me heq dore nga arroganca, ose me e bind popullin, qe:

Secili gjykates qe i denon eshte i kapur.

Secila media qe i kritikon eshte e kriminale.

Secili njeri qe keperdor 600 mije euro dhe eshte i tyre eshte i pafajshem.

Dhe secili biznesmen qe nuk eshte mik i tyre eshte hajn.

Veq mos te harrojne se disa parti tjera para tyre, e kane pasur saktesisht te njejtin qellim. Kane deshtuar.

Të ngjashme