Të moshuarit janë të dëshpëruar, Qeveria e kifleve po merret me situatën politike në Shqipëri

Prishtinë | 14 Maj 2021 | 11:35 | Nga Arben Ahmeti

Ata janë të dëshpëruar. Qe me shume se nje vit, i kane degjur lajmet e thashethemet. Diskutimet e informacionet se ky virus po i merr te moshuarit. Shume nga moshataret e tyre kane ikur. Secilit prej tyre u mungon dikush qe ka vdeke si rezultat i COVID.

Sot, ata ia kane mesyer qendres se vaksinimit me shpresen se do te shpetojne nga makthi.

Qeveria e kifleve, qe nuk blene vaksina sepse eshte duke u marr me situaten politike ne Shqiperi, i akuzon per mungese kulture e durimi.

Kjo gjenerate e kane kaluar nje jete te tere duke pritur. Duke pritur qe te clirohemi. Duke pritur qe te pavaresohemi. Sot ata ende presin. Presin ne radhe sa here u duhet qe te shkojne per te deshmuar se jane gjalle qe t’u vazhdohet pensioni. Presin se do te behet mire nje dite. Dhe jeta u iken derisa jane duke pritur.

Edhe ne Paris do te krijoheshin pritje te ngjashme ne mungese organizimi. Vetem se atje per dallim nga ketu do te jepte doreheqje ndonje minister.

Të ngjashme