Tri qasjet e gabuara para fillimit

Prishtinë | 15 Tet 2019 | 11:06 | Nga Faton Abdullahu

1) Shtyrja e dialogut – ShBA-ja thotë se dialogu duhet të fillojë menjëherë, VV konstaton se nuk kemi pse të nxitojmë.

2) Dialogu me serbët e Kosovës – Përpjekje për të anashkaluar shumicën e tyre që është legjitimuar me vota në zgjedhjet e fundit, por duke mos ofruar asgjë ndryshe dhe konkrete asnjëherë deri më sot për këtë komunitet.

3) Reciprociteti – I paralajmëruar në vend të taksës do të shkaktoj dëme edhe më shumë se taksa, pos tjerash duke përkeqësuar edhe më shumë raportin me partnerët ndërkombëtar të cilët kërkojnë që ajo të pezullohet.

LDK në vend se t’i kundërshtojë këto, me qasjen e saj hezituese vazhdon ta ndihmojë VV dhe prioritet ka numrin e ministrive.

Të ngjashme