Turp, tallje me presidentin Trump

Prishtinë | 14 Kor 2019 | 15:12 | Nga Ilir Muharremi

Një mural në një mur në Lupç të poshtëm prezanton presidentin Donald Trump në mënyrë satirike duke u tallur me të.

Aty shihet që presienti i flet një lope me shumë seriozitet pranë mikrofonit, si duket fjalimin e tij lopa e dëgjon dhe kokën e kthen ka publiku, ose e kundërta ajo nuk do të dëgoj atë se çfarë e thotë Trump.

 Këtu presidentin e vendosin shumë poshtë sepse audiencë e ka lopën, pa fyerje për lopën sepse lopa është kafshë shumë dobiprurëse, por krahasimi është banal duke ditur se SHBA na ka ndihmuar dhe vazhdon të na ndihmoj.

Si duket prapavija është te Islamistët ekstrem të cilët manovrojnë në Kosovë e nuk e duan fare Amerikën mikun tonë më të mirë.

Është mirë të hulumtohet ky mural, mirëpo duke ditur lirinë e artit në kohë demokratike mund vetëm ta shikojmë dhe të reagojmë në rrjete sociale tona.

Të ngjashme