Zgjedhjet tani mund ta sjellin një qeveri edhe më të keqe se kjo që kemi

Prishtinë | 01 Dhj 2020 | 11:47 | Nga Faton Abdullahu

Në zgjedhje duhet shkuar vetëm kur qytetarëve i ofrohet një parti apo koalicion politik që i ofron dy sene në të njëjtën kohë.

  1. Dialog të dobishëm e të guximshëm me Serbinë me ç’rast kjo parti do të siguroi mbështetje konstriktive nga Administra në Uashington të cilën nuk do ta paragjykoi.
  2. Luftim përmbajtësor të korrupsionit pa populizëm linçues dhe pa dallime e ndikime klanore e interesa partiake.

Kur qytetari sigurohet se kjo mund të ndodh duhet shkuar në zgjedhje. Përndryshe të shkohet tani në zgjedhje, do ta kemi një President për pesë vite, por do të na dalë një qeveri edhe më e keqe se kjo e tanishme e ndoshta edhe më jetëshkurtër se ajo pararendësja.

Të ngjashme