Pse femrat presin ta ndryshojnë mashkullin?

Prishtinë | 06 Nën 2023 | 13:28 | Nga Ekonomia Online

Të gjithë kemi hyrë në lidhje të keqe dhe të gjithë e dimë që ajo është rreth i magjishëm nga i cili është vështirë të dilet.

Disa femra mashtrojnë vetëm që njerëzit e rritur mund të ndryshojnë, që çdo gjë do të gjejë vendin e vet, dhe kështu durojnë maltretimet dhe marrëdhëniet e këqija nga viti në vit.

Nuk dinë ç’është mirë

Misioni i tyre është që të ndryshojnë mashkullin emocionalisht të paarritshëm apo keqtrajtuesin, mirëpo ajo pa ndihmë profesionale pothuajse është e pamundshme.

Frikësohen nga obligimet

Ato e dëshirojnë partnerin i cili është njësoj si edhe që frikësohen nga obligimet që mund fajësojnë për çdo gjë dhe fajin e tyre për lidhje të keqe do t’ia veshin atij.

Fokusohen në momentet e kaluara

Ndryshimet e befasishme mund ta bëjnë femrën që të mendojë se si ajo është fajtore për ndryshimin e tij, përkatësisht që ajo vetë e ka shkaktuar…

Nuk dëshirojnë të ballafaqohen me realitetin

Ato për çdo gjë fajësojnë veten dhe pajtohen me marrëdhënien e keqe për shkak që tashmë në kokë kanë ri-konstruktuar versionin më të mirë të partnerit. Shpresojnë që ai do të ndryshojë, edhe pse kjo fare nuk është e vërtetë.

Seksi i zakonshëm është shndërruar në lidhje

Kanë menduar që mund të kontrollojnë emocionet e tyre dhe të kënaqen në lidhjen relaksuese, mirëpo kanë harruar afërsinë e cila krijohet për shkak të seksit.

Nuk dëshirojnë të ballafaqohen me problemet

Nuk dëshirojnë të ballafaqohen me të vërtetën dhe më me dëshirë fantazojnë për problemet e të tjerëve se sa për problemet e veta andaj grindjet me partnerin nuk u duken aq të vështira.

Nuk dëshirojnë të pranojnë që kanë gabuar

Askush nuk dëshiron të shpallë publikisht që ka mbivlerësuar partnerin, andaj qëndrojnë në lidhje të cilën nuk e dëshirojnë dhe përpiqen ta përmirësojnë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme