​Hoti: Do të mbështeten rreth 100 të rinj për të hapur biznese start-up

Prishtinë | 10 Tet 2020 | 12:20 | Nga Ekonomia Online

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka njoftuar se deri në fund të këtij viti do të mbështeten rreth 100 të rinj për të hapur biznese start-up.

Hoti ka shkruar në Facebook se Qeveria e Republikës së Kosovës, nëpërmjet Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në harmoni me objektivat e Agjendës për Reforma Evropiane dhe në zbatim të planit të veprimit për punësimin e të rinjve, ka organizuar me sukses trajnimin e 500 të rinjve në ndërmarrësi, si dhe 755 të rinjve në trajnime profesionale të nevojshme për tregun e punës..

“Vëmendje e veçantë i është kushtuar edhe përfshirjes së komuniteteve pakicë dhe grupeve të margjinalizuara. QeveriaHoti mbetet e përkushtuar për rritjen e mbështetjes për të rinjtë dhe do ta vazhdojë zbatimin e programeve në fushën e punësimit dhe të ndërmarrësisë për të rinjtë e Kosovës”, ka shkruar ai. 

🟢 Deri në fund të këtij viti do të mbështeten rreth 1️⃣0️⃣0️⃣ të rinj për të hapur biznese start-up.Qeveria e…

Gepostet von Avdullah Hoti am Samstag, 10. Oktober 2020
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme