​Mikullovci i përgjigjet Arben Gashit

Prishtinë | 14 Gus 2017 | 12:20 | Nga

Kryesuesi i Kuvendit, Adem Mikullvci ka sqaruar se Rregullorja e Kuvendit parasheh që kryetari dhe nënkryetarët mundet të zgjedhjen në një pako, por jo që nënkryetarë të zgjidhen para kryetarit.

Deputeti i LDK-së, Arben Gashi ka propozuar që të zgjedhin nënkryetarët e Kuvendit, pasi kanë të drejtë t’i kenë nga një nënkryetar.

Sipas tij, PAN ka të drejtën për të propozuar një kandidat për kryetar porse nuk e kanë të drejtën për ta bllokuar krijimin e institucioneve.

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme