3 degë të NISMËS takohen tek “Parku i Blinajës”

Prishtinë | 31 Kor 2019 | 16:49 | Nga Ekonomia Online

NISMA në takime përgatitore me strukturat e Drenasit, Lipjanit e të Shtimës, tek “Parku i Blinajës”. Në faqen e kësaj partie në Facebook thuhet se këto zgjedhje nuk janë vetëm, zgjedhje të radhës por janë zgjedhje vendimtare për të ardhmen e vendit.

“Te parku i jashtëzakonshëm i Blinajës me struktura dhe aktivistë të degëve tona nga Drenasi, Lipjani dhe Shtimja. Takime parapërgatitore dhe mobilizim i jashtëzakonshëm për betejat zgjedhore. Zgjedhjet qe po vijnë, nuk janë thjeshtë zgjedhje të radhës, por janë zgjedhje vendimtare për të ardhmen e vendit. Nisma është e gatshme dhe me objektiva të qarta”. 

Të ngjashme