AKR mban takim në Podujevë, premton punësim për rininë

Prishtinë | 23 Sht 2019 | 20:45 | Nga Ekonomia Online

Aleanca Kosova e Re, sot në Podujevë ka mbajtur takim me anëtarë dhe simpatizantë të saj, para të cilëve prezantoi programin politikë për këtë qytet.

Në emër të kësaj dege foli kryetari i degës, njëherit kandidat për deputet në Kuvendin e Kosovës, Avdullah Mehmeti, i cili ndër të tjerash bëri thirrje për mobilizim nga bashkëpartiakët e tij në Podujevë për të fituar besimin e qytetarëve në zgjedhjet e 6 tetorit.

“Aleanca Kosova e Re ofron program kualitativ, që respekton qytetarët e Kosovës, e në veçanti për rininë tonë. AKR është e dëshmuar për sinqeritet, për punë me plot vullnet dhe korrektësi”, deklaroi Mehmeti.

Nga niveli qendror para të pranishmëve foli deputeti, Islam Pacolli, i cili ndër të tjerash tha se Podujeva ka qenë e anashkaluar me vite. 

“Unë kam ngritur zërin për ju në Kuvendin e Kosovës për shumë çështje për mirëqenien e qytetarëve të Podujevës dhe këtë do të vazhdoj ta bëjë me besimin dhe përkrahjen tuaj”, tha Pacolli.

Të pranishmit me një fjalë rasti i përshëndeti edhe sekretari i AKR-së, Vesel Makolli, i cili falënderoi anëtarët dhe simpatizantët e AKR-së dega në Podujevë për kontributin e tyre që po japin për fuqizimin e vlerave liberale në këtë qytet.

Të ngjashme