As militantët e VV-së nuk e përkrahin fushatën në Shqipëri

Prishtinë | 12 Pri 2021 | 23:08 | Nga Ekonomia Online

Militantët e Vetëvendosjes si duket janë zhënjyer nga shkuarja masive e zyrtarëve të partisë së tyrë për fushatë në Shqipëri, derisa në Kosovë janë marrë masa për luftën ndaj Covid-19.

“A është dashur që gjatë masave të vendosura nga Qeveria, zytarët të VV’së të bëjnë fushatë në Shqipëri?”, ishte pyetja në sondazhin ‘live’ në Debat Plus ku e ftuar ishte Mimoza Kusari-Lila.

Në këtë sondazh vëreht zhgënjimi i militantëve ku 50% ishin kundër shkuarjes dhe fushatës në Shqipëri, 43% thanë së është dashur të bëjnë fushatë ndërsa 7% nuk kishin mëndim.

Kujtojmë që gjatë vikendit numër i madh i zyrtarëve të VV’së kanë marrë pjesë në fushatë zgjedhore në Shqipëri, për të cilën u kritikuan mjaft shumë dhe u paralajmëruan mosrespektim të masave.

Të ngjashme