Bislimi:VV e LDK , diktatura të instaluara në qytetin tonë

Prishtinë | 06 Mar 2020 | 11:49 | Nga Ekonomia Online

Kjo është fotoja e pamjes së sotme të Kuvendit Komunal të Mitrovicës,
PDK-ja unike së bashku me dy asamblistët e AKR-së, një asamblist PD dhe një asambliste AAK, partitë e tjera nuk konsideruan se arsimi është çështje e duhur për diskutim dhe asamblistët e tyre nuk e morën mundin të jenë sot të pranishem në seancë!

VV dhe LDK edhe sot dëshmuan se ndarja e tallit në pushtetin e së ligës është shumë më prioritare sesa puna e drejt dhe diskutimi rreth së drejtës, e atyre që në baza ditore ju bëhet e padrejta nga ky pushtet unë ju them që është koha e fundit që së bashku të ngritemi në këmbë kundër kësaj DIKTATURE të instaluar në qytetin tonë!

Bekimi qoft mbi ju e TURPI qoft mbi ta!

Fundi i tyre u dëshmua sot!

Të ngjashme