Çitaku: Njerëzit votuan për ndryshime

Prishtinë | 12 Qer 2017 | 14:30 | Nga

Vlora Çitaku ka uruar fituesit e zgjedhjeve të 11 qershorit.

Ajo shkruan se votuesit, në mënyrë të qartë votuan për ndryshime.

Mesazhi i saj që e shkroi në gjuhën angleze:

Kosovo voted yesterday. The entire campaign and electoral process ëas democratic and ëithout any major incident.
Clearly, as results are showing, people voted for change.

Best of luck to the winners. A lot ëill be on the plate for the neë Parliament and neë Government!

Në shqip:

“Kosova votoi dje. E gjitha fushata zgjedhore ishte demokratike dhe kaloi pa ndonjë incident të madh. Qartë, sipas rezultateve që kemi, njerëzit votuan për ndryshime. Të gjitha të mirat për fituesit. Do të ketë shumë punë për Parlamentin dhe Qeverinë e re.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme