Daut Haradinaj ia numëron të mirat qeverisë së udhëhequr nga vëllai i tij

Prishtinë | 22 Gus 2019 | 18:07 | Nga Ekonomia Online

Ish-deputeti i Aleancë për Ardhmërinë e Kosovës, Daut Haradinaj ka thënë se ky Kuvend dhe kjo Qeveri do të kujtohen me theks të veçantë që e pamundësuan ndarjen e Kosovës, formimin e Ushtrisë së Kosovës, ligjin për Trepçën dhe çështje tjera kruciale.

Pas shpërbërjes së Kuvendit, ai ka falënderuar kolegët e tij të AAK-së dhe të gjithë deputetët e Parlamentit të Kosovës për kolegialitet të përsosur, pavarësisht dallimeve që kishim.

“Ky Kuvend dhe kjo Qeveri do të kujtohen me theks të veçantë që e pamundësuan ndarjen e Kosovës, formimin e Ushtrisë së Kosovës, ligjin për Trepçën dhe çështje tjera kruciale. Për një Kosovë 100%. Na priftë e mbara dhe suksese në të ardhmen”, ka shkruar ai në Facebook

Të ngjashme