Daviet: Kosova ka perspektivë të qartë evropiane.

Prishtinë | 14 Sht 2016 | 11:35 | Nga

Zëvendëskryeministri i Parë i Republikës së Kosovës Hajredin Kuçi, priti në takim lamtumirës ambasadoren franceze Maryse Daviet, me rastin e përfundimit të mandatit të saj si ambasadore e Republikës Franceze në Kosovë.

Zëvendëskryeministri Kuçi falënderoi ambasadoren Daviet për punën e saj të palodhshme në Kosovë gjatë mandatit të saj, për mbështetjen e vazhdueshme dhënë institucioneve të Kosovës, por edhe për mbështetjen e aktiviteteve kulturore dhe artistike që ajo dhe qeveria franceze kanë bërë në Kosovë.

Ambasadorja Daviet, gjithashtu falënderoi zëvendëskryeministrin Kuçi për bashkëpunimin e vazhdueshëm dhe inkurajoi atë për vazhdimin e punës, duke u shprehur që Kosova ka perspektivë të qartë evropiane.

Në takim u diskutua për rëndësinë e edukimit, kulturës, sportit dhe në ndërtimin e imazhit të vendit brenda dhe jashtë, si dhe sundimin e ligjit si një ndër shtyllat e zhvillimit të vendit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme