Deda: Populli ka mundësi t’i japë drejtim Kosovës

Prishtinë | 19 Kor 2019 | 20:31 | Nga Ekonomia Online

Deputeti i pavarur, Ilir Deda, ka thënë se pas dorëheqjes së kryeministrit Ramush Haradinaj, populli shumë shpejt do ta ketë mundësinë t’i japë drejtim Kosovës. Ilir Deda Deputeti i pavarur, Ilir Deda, ka thënë se pas dorëheqjes së kryeministrit Ramush Haradinaj, populli shumë shpejt do ta ketë mundësinë t’i japë drejtim Kosovës.

Ai ka thënë se ndjen keqardhje për situatën në të cilën gjendet Haradinaj, pasi u dorëhoq për shkak të ftesës nga Gjykata Speciale.

“Në rrafshin personal ndiej keqardhje për situatën në të cilën gjendet Ramush Haradinaj. Dëshiroj që përballjen e radhës ta ketë me dinjitet dhe urtësi. Politikisht, kemi dallime shumë të mëdha për qeverisjen e PAN-it. Shumë shpejtë populli do ta ketë mundësinë t’i jep drejtim Kosovës. Besoj në vendim racional të qytetarëve”, ka shkruar ai në Facebook.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme