Diskutohet përmbushja e obligimeve nga Kosova në procesin eë Berlinit

Prishtinë | 13 Dhj 2019 | 07:10 | Nga Ekonomia Online

Demokracia Plus (D+) në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer (KAS) organizojnë konferencën lidhur me Procesin e Berlinit dhe obligimet për Sundim të Ligjit dhe Mirëqeverisjen.

D+ ka përgatitur një studim “Obligimet nga Procesi i Berlinit për Sundim të Ligjit dhe Mirëqeverisjen”, ku në këtë konferencë do të diskutohet rreth përgatitjeve për agjendën e Procesit të Berlinit dhe përmbushjen e obligimeve të marrura nga Kosova në këtë proces.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme