Egjiptasit dalin me mbështetje për kandidatët në tetë komuna, asnjë nga Vetëvendosje

Prishtinë | 12 Nën 2021 | 23:51 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Partisë Liberale Egjiptiane, Veton Berisha ka dalë në mbështetje ndaj partive të ndryshme në tetë komuna.

Ai nga të gjitha, veç nga VV nuk ka favorizime.

Postimi i plotë:

Përfundimisht si Parti Liberale Egjiptiane- PLE në zgjedhjet e balotazhit të 14 nëntorit për kryetar komunash i mbështesim këta kandidat si në vijim:

PRISHTINË – z. Përparim Rama (LDK)
PRIZREN – z. Shaqir Totaj (PDK)
ISTOG – z. Bekë Berisha ( AAK )
FUSHË KOSOVË – z. Burim Berisha (LDK)
KLINË – z. Zenun Elezaj (AAK)
PODUJEVË – z. Ekrem Hyseni (LDK)
RAHOVEC – z. Smajl Latifi (AAK)
KAMENICË – z. Qendron Kastrati (PSD)
Kjo e dëshmon se PLE-ja është e lirë, e pavarur dhe objektive në vendimet e saj!

Qëndrimi i ynë është më shumë i bazuar në profilin e kandidatëve dhe besimi ne ata që do të bëjnë më shumë për komunitetet jo- shumicë në komunat e tyre!

Suksese të që të gjithëve!

Më respekt

Veton Berisha

Kryetar i PLE- së

Të ngjashme