Emërohen zëvendësministrat në tri ministri

Prishtinë | 08 Pri 2021 | 17:25 | Nga Ekonomia Online

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministre dhe një zëvendësministër, të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.

Zëvendësministrat e emëruar janë:

Znj. Daulina Osmani, zëvendësministre e Kulturës, Rinisë dhe Sportit,
Znj. Dafina Gexha- Bunjaku, zëvendësministre e Shëndetësisë,

Z. Kreshnik Ahmeti, zëvendësministër i Punëve të Jashtme dhe Diasporës.

Deri m ë tani, me vendim të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, janë emëruar 18 zëvendësministra.

Të ngjashme