Ferat Shala: Edhe të rinjtë e Komoranit të mobilizuar për të qenë mbështetës të “Rimëkëmbjes”

Prishtinë | 24 Jan 2021 | 17:07 | Nga Ekonomia Online

Kandidati për deputet nga Partia Demokratike e Kosovës Ferat Shala ka thënë se alternativa e vetme për ëndrrat dhe idealet e çdo të riu kosovar, mbetët Partia Demokratike e Kosovës.

Sipas tij, vrulli i demokratëve të rinj është garanca e fitores sonë. Edhe të rinjtë e Komoranit aktivë dhe të mobilizuar për të qenë mbështetës të “Rimëkëmbjes”, që sot aq shumë po i duhet vendit tonë.

Të ngjashme