Gecaj: Dhuna ndaj Xharrës e papranueshme

Prishtinë | 13 Maj 2017 | 09:51 | Nga

Anëtari i LDK-së, Bajram Gecaj ka thënë se aktet e dhunës si ai ndaj Arbana Xharrës janë akte plotësisht të papranueshme për një shoqëri demokratike.

“Aktet të cilat ne duhet ti dënojmë si tërësi”, ka shtuar ai.

“Të shpresojmë se zonja Xharra do ta rimarr veten sa më shpejtë dhe të kërkojmë që organet e rendit mos të lënë guri pa lëvizë që akterët e këtij akti sa më parë të marrin dënimin e merituar”, ka shtuar ai.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme