Haliti: Nuk kemi ndryshuar qëndrim

Prishtinë | 16 Gus 2017 | 08:36 | Nga

Me prezencën e koalicioneve PAN e LAA dhe të përfaqësuesve të minoriteteve, por pa praninë e lëvizjes “Vetëvendosje”, sot do të mbahet edhe takimi tjetër konsultativ mes partive me ndërmjetësimin e kryesuesit të seancës konstituive, Adem Mikullovci.

Kryesuesi i seancës ka thirrur këtë takim, që sipas tij do të jetë i fundit i këtij lloj me vetëm një pikë të rendit të ditës – që koalicioni PAN të propozojë ditën kur ata do të shkojnë në Kuvend për të propozuar kandidatin e tyre për kryeparlamentar, në mënyrë që të zhbllokohet themelimi i institucioneve.

Anëtari i Kryesisë së PDK-së Xhavit Haliti, e ka konfirmuar për gazetën “Zëri” praninë e përfaqësuesit të PAN-it në këtë takim. “Aty do të jetë kryetari i Grupit Parlamentar Enver Hoxhaj, ai është përfaqësues i PDK-së që merr pjesë në takim. Nuk kemi ndryshuar deklaratë nga dje”, tha ai.

Në takimin e fundit konsultativ, të mërkurën e kaluar, zyrtarët e koalicionit PAN, Pal Lekaj dhe Enver Hoxhaj, ishin pajtuar që pas takimit të radhës (sot) do të vendosnin për ditën në të cilën do të marrin pjesë në seancë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme