Hasani njofton ambasadorin francez për prioritetet e MTI-së

Prishtinë | 13 Nën 2017 | 15:15 | Nga

Sot, ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, priti ne takim njoftues ambasadorin zviceran Jean Hubert Lebet, i shoqëruar nga zëvendës shefja e misionit Anita Schluchter Roth dhe nga drejtori i SCO-së, Patrick Etienne.

Ministri Hasani falënderoi ambasadorin zviceran për bashkëpunimin e deritanishëm dhe njëkohësisht njoftoi për prioritetet e MTI-se që do të ndërmerren gjatë këtij mandati.

Ambasadorin Zviceran Jean Hubert Lebet e uroi ministrin Hasani për marrje e detyrës se re dhe i ofroi mbështetje ne fushën e bashkëpunimit ekonomik.

Ministri Hasani u zotua se gjatë këtij mandati do të ketë një bashkëpunim edhe më të thellë ndërmjet këtyre dy shteteve.

Të ngjashme