Hedhet shorti për auditimin e financave të partive politike

Prishtinë | 22 Shk 2019 | 07:45 | Nga Ekonomia Online

Pikë e rendit të ditës do të jetë edhe tërheqja e shortit për auditimin e raporteve financiare dhe atyre të deklarimit financiar të Subjekteve Politike për vitin 2017.

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike sot do të mbajë mbledhjen e radhës.

Pika të tjera:

Shqyrtimi i raportit të auditimit për pasqyrat vjetore financiare të ZKM-së për vitin 2017;

Diskutimi lidhur me ndarjen e mjeteve financiare nga programi (232) shpenzimet e paparashikuara;

Të ndryshme.

Të ngjashme