Hoti: Derisa Kosova të anëtarësohet në mekanizmat ndërkombëtarë, Shqipëria mbetet zëri i jonë

Prishtinë | 21 Qer 2022 | 09:41 | Nga Ekonomia Online

Ish-kryeministri dhe deputeti i LDK-së, Avdullah Hoti, ka publikuar një fotografi nga takimi që ka zhvilluar me Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Ramës, gjatë vizitës së këtij të fundit në Kosovë.

Hoti ka thënë se derisa Kosova të anëtarësohet në mekanizmat ndërkombëtarë, Shqipëria mbetet zëri jonë.

“Bisedë miqësore për dy vendet tona, të cilat, përveç gjuhës e gjakut, i lidh rruga drejt integrimit euroatlantik. Derisa Kosova  të anëtarësohet në mekanizmat ndërkombëtarë, Shqipëria  mbetet zëri i jonë”, ka shkruar Hoti.

Të ngjashme