Hoti: Vendi ynë nuk guxon të rrëshqet drejt bolshevizmit dhe ideve totalitare

Prishtinë | 26 Mar 2020 | 21:28 | Nga Ekonomia Online

Ish-zëvendëskryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se Kosova nuk guxon të rrëshqet në bolshevizëm. Kjo, duke aluduar në sistemin qeverisës që aplikonte sa Kurti ishte kryeministër i Kosovës.

“Vendi ynë nuk guxon të rrëshqet drejt bolshevizmi. Nuk ka vend për ide bolshevike në Kosovë, ide totalitare, ku nëse dikush nuk pajtohet me ty, ti ta kërcënosh atë”, ka thënë Hoti.

Tutje, Hoti tregoi se Lëvizja Vetëvendosje e ka akuzuar Lidhjen Demokratike të Kosovës se po bëhen servilë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

“E kanë akuzuar LDK’në që qasja jonë për të pasë një partneritet me SHBA’në duke ruajtur orientimin drejt BE’së, si servilizëm është naivitet më i madh në Kosovë”, thotë Hoti.

“Ne po e hasim një kërcënim shoqëror në Kosovë, ne jemi të vendosur më të vendosur se kurrë që këtë gjë ta ndalim”, shtoi Hoti.

Të ngjashme