Hoti: Zgjidhjet janë zgjidhje, ne nuk do të ndalemi

Prishtinë | 12 Nën 2018 | 12:43 | Nga Ekonomia Online

Shefi i grupit parlamentar të LDK-së Avdullah Hoti, përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, tha se mungesa e njohjeve të reja dhe ngecjet në liberalizimin e vizave janë procese që po dëmtohen shumë nga propozimi për ndryshimin e kufijve, transmeton EO.

Postimi i plotë i Hotit në Facebook:

https://www.facebook.com/avdullah.hoti/posts/2166080566786619?__xts__[0]=68.ARBUzNUUU94IdvIIQLI5F_uKezE2utnmLQB2c1D2ERcnovZD9tvdQ4a6BbDEkn7P-F1m50Hoi99McInYDwwzqMqMOP0Cj1OOkQ0L2PAhZ6o34UwREcT86rExDB8vvjHLney4cEhkmiNtcJiKZk73MChmdCHpXXJftXeNhl2t9IAfSqSUn0e-TucdZbTX41LMPxx2A1Zp5S5mrqTCTtYvvFgxH48cYPvRiE7GmzT2AqF0KfitIWyzdjj2HeU3WKZ_YFiCntUf90LHJ-gmK0k7LJqaYETdqigNch6Qxt78RFjWGfGnqkYn5LgVkwsnl1dv5WEdE95jAV_MmRv5z5eYMg&__tn__=-R

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme