Hoxha takon gratë e PDK-së

Prishtinë | 12 Sht 2019 | 10:19 | Nga Ekonomia Online

Ministrja në detyrë e Integrimit Evropian është takuar me gratë e PDK-së në Veternik dhe në Graçanicë, ku diskutuan për fuqizimin e gruas dhe pjesëmarrjen e saj në vendimmarrje.

Takime të jashtëzakonshme me gratë e PDK-së në Veternik dhe gratë në Graçanicë, ku Dekada e Re, është kryefjalë e mandatit të ardhshëm të Kryeministrit Kadri Veseli pas 6 Tetorit.

Gratë, çështja e fuqizimit të gruas, pjesëmarrja e saj në vendimmarrje dhe çëshjtet e përfaqësimit të drejtë, ishin çështje që i debatuam dhe vlerësuam si fokus me prioritet i Dekadës së Re.

Të ngjashme