I mëshon mbi 5 sekonda tavolinës me shishe Besnik Tahiri: A duhet kështu gjithë, që t’i sjellni ligjet

Prishtinë | 11 Maj 2022 | 12:36 | Nga Ekonomia Online

Shefi i deputetëve të AAK, Besnik Tahiri, ka thënë se a duhet t’i mëshohet gjithmonë shishe tavolinës, që të sjellën ligjet në Kuvend.

“A duhet me e marrë shishen me i mëshua kështu (i mëshon mbi 5 sekonda)…për me marrë vesh dhe me i sjell ligjet që i keni, A duhet me mëshua tavolinës kështu për me iu thane silleni Ligjin e Pagave. Të kthehemi në një logjikë të shëndoshë të diskutimit”, ka thënë Tahiri.

Të ngjashme