Ismet Beqiri: LDK kishte të drejtë për Ekipin Negociator, nuk mund të zëvendësohen institucionet me trupa hibride

Prishtinë | 27 Qer 2019 | 15:43 | Nga Ekonomia Online

Sekretari i Përgjithshëm i LDK-së, Ismet Beqiri, ka thënë se Gjykata Kushtetuese I ka dhënë të drejtë kësaj partie lidhur me ekipin negociator.

“Vendimi i Gjykatës Kushtetuese, i publikuar sot lidhur me të ashtuquajturin “Ekipi negociator” për dialog me shtetin fqinj, vendim që e shpall jo kushtetues këtë ekip, është dëshmia më e mirë e qëndrimit të drejtë të LDK-së, se nuk mund të zëvendësohen Institucionet me trupa hibride, pra bashkë edhe Ekipi edhe Ligji janë antikushtetues”, ka shkruar ai në Facebook.

““Ekipi negociator” dhe deputetët që i kanë votuar ata dhe Ligjin, nuk duhet të ”mërziten”, po parandalohet një dëm i pariparueshëm që do të mund ti bëhej vendit tone”.

Të ngjashme