Kështu mund ta votoni Gëzim Mehmetin për kryetar të Prishtinës

Prishtinë | 09 Tet 2021 | 13:04 | Nga Ekonomia Online

Kandidatin e AKR-së për kryetra të Prishtinës, Gëzim Mehmeti mund ta votoni duke zgjedhur në fletëvotim numrin 149,

Përderisa në anën e djathtë mund të zgjedhin emrin e kandidatit për asamble komunale.

Zgjedhjet për kryetar të komunave dhe kuvende komunale mbahen më 17 tetor, duke respektuar masat anti-Covid.

Komisionerët dhe vëzhguesit e zgjedhjeve do të duhet të jenë të vaksinuar apo të kenë dëshminë se janë negativë në Coronavirus apo se e kanë kaluar sëmundjen.

Por, ky rregull nuk do të vlejë edhe për votuesit

Për personat që janë të infektuar me Covid-19, KQZ-ja do të caktojë ekipe mobile të cilat do të shkojnë në adresë të tyre për t’iu mundësuar pjesëmarrjen në procesin zgjedhor.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme