Komunat ku po udhëheq PAN-i dhe VV-ja, LDK-së i mbesin vetëm 4

Prishtinë | 12 Qer 2017 | 09:16 | Nga

Kur janë numëruar 91 për qind të votave në nivel të Kosovës dhe numërimet variojnë në nivel komunash, këto janë partitë që prijnë në komunat e vendit.

PDK AAK Nisma: Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Junik, Klinë, Malishevë, Obiliq, Rahovec, Shtime, Skenderaj, Suharekë, Gllogovc, Deçan, Klinë.

Vetëvendosje: Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Kamenicë, Kaçanikë, Han i Elezit, Vushtrri, Fushë Kosovë, Viti

LDK AKR Alternativa: Istog, Lipjan, Podujevë, Dragash. Komunat tjera i kanë minoritetet. Në disa komuna rezultatet në këtë pikë të numërimit të votimit rezultatet janë të ngushta dhe mund të ketë ndryshime.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme