KQZ: Deri në ora 16:00 aplikuan dy koalicione

Prishtinë | 12 Jan 2021 | 16:36 | Nga Aulona Sylaj

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve tha se janë paraqitur dy njoftime për pjesëmarrje në zgjedhje përmes koalicionit, raporton Ekonomia Online.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi tha se kërkesa është nga partitë e komuniteteve.

“Koalicioni VAKAT, i përbërë nga partitë politike Demokratska Stranka Bošnjaka (DSB) dhe Demokratska Stranka Vatan (DSV); dhe Koalicioni ZAJENO, i përbërë nga partitë politike Pokret za Gora (PG) dhe Graðanska Inicijativa Gore (GIG)”, tha Elezi.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme