Krasniqi: Mos të merren vendime krye në vete për taksën

Prishtinë | 21 Shk 2020 | 21:57 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Këshillit Nacional të Nismës Social-Demokrate, Jakup Krasniqi, duke komentuar çështjen e taksës, ka thënë se udhëheqësit e shtetit nuk duhet të marrin vendime krye në vete.

Sipas tij, të gjithë bashkë duhet të ulen dhe të shohin së pari interesin nacional.

‘’Kam qenë ithtarë që të mos merren vendime krye në veti. Kam kërkuar që forcat politike në Kosovë të ulen, bisedojnë dhe të shohin interesin nacional’’, tha Krasniqi, sonte në “A Show”.

‘’Për taksën duhet të ketë qëndrim të përbashkët politik. Ata jënë përfaësuesit e qytetarëve të Kosovës”, përfundoi ai.

Të ngjashme