Kryesia e Kuvendit mban nesër mbledhje, ky është rendi i ditës

Prishtinë | 06 Pri 2022 | 16:51 | Nga Ekonomia Online

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbaj nesër mbledhje nga ora 14:00.

Në njoftim është bërë e ditur se në rend dite do të jetë, shqyrtimi i Raportit Vjetor të Performancës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2020 dhe shqyrtimi i Raportit Vjetor të Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2020.

Njoftimi i plotë:

Rendi i ditës

Miratimi i procesverbali të mbledhjes së mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,

Përgatitjet për Seancë plenare:

Deklarimet jashtë rendit të ditës,

Pyetjet parlamentare, 

Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

Shqyrtimi i Raportit Vjetor të Performancës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2020,

Shqyrtimi i Raportit Vjetor të Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2020.

Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme