Kurti mbledh Qeverinë, në rend të ditës edhe Projektligji për Pagat dhe ai për Zyrtarët Publikë

Prishtinë | 23 Nën 2022 | 08:13 | Nga Ekonomia Online

Qeveria e Kosovës mblidhet sot në ora 10:00. Në rend të ditës për shqyrtim janë 20 pika.

Sipas rendit të ditës në këtë mbledhje do të shqyrtohet Projektligji për Pagat në Sektorin Publik, si dhe Projektligji për Zyrtarët Publikë.

Po ashtu do të bëhet shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikim e Marrëveshjes së Kredisë për Programin e Financave Publike dhe Rritjes

Ekonomike ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Fondit OPEC, për Zhvillim Ndërkombëtar (MFPT).

Të ngjashme