Kurti në Kuvend për debatin parlamentar në lidhje me 100 ditshin e Qeverisë

Prishtinë | 02 Gus 2021 | 10:36 | Nga Ekonomia Online

Deputetët e Kuvendit të Kosovës janë duke debatuar lidhur me 100 ditshin e Qeverisë Kurti, raporton Ekonomia Online.

Në sallë është edhe kryeministri Albin Kurti

Rendi i ditës:

-Deklarimet jashtë rendit të ditës,

-Pyetjet parlamentare,

-Shqyrtimi i Propozim-vendimit të Qeverisë së Kosovës për themelimin e institucionit te Operës së Kosovës si institucion i shërbimit publik,

-Debat parlamentar lidhur me punën njëqind ditore të Qeverisë së Kosovës,

-Zgjedhja e kryesuesit dhe dy anëtarëve të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë,

-Zgjedhja e tre anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Mediave.

Të ngjashme