Kurti nuk e takon kryetarin e VV-së gjatë vizitës në Mitrovicë, shkaku i skandalit

Prishtinë | 26 Nën 2020 | 21:49 | Nga Ekonomia Online

Për shkak të punësimeve të të afërmve në Teatrin e Mitrovicës nga ana e kryetarit të VV-së në këtë qytet, Kurti e ka injoruar Faruk Mujkën…


Një konkurs për disa vende pune në Teatrin e Mitrovicës, ka nxjerrur në pah skandalin më të madh të kohëve të fundit në këtë qytet, i cili tani po shkakton efekte brenda VV-së.

Për shkak të këtij skandali, Albin Kurti nuk e takoi sot kryetarin e degës së VV-së në Mitrovicë, Faruk Mujkën. Kurti takoi vetëm kandidatin për Mitrovicë të Veriut dhe anëtarë më të thjeshtë të Jugut.

“Jepi zë” shkruan se arsyeja pse Faruk Mujka nuk pati mundësi ta takonte Albin Kurtin, ishte punësimi i të rejës dhe gjashtë militantëve partiakë.

Të ngjashme