Kurti priti në takim ambasadorin e Norvegjisë, Jens Erik Grondahl

Prishtinë | 02 Mar 2020 | 17:04 | Nga Ekonomia Online

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, priti në takim ambasadorin e Norvegjisë në Kosovë, z. Jens Erik Grondahl.

Kryeministri Kurti shprehu mirënjohjen për bashkëpunimin e deritanishëm. Ai e njoftoi ambasadorin për programin qeverisës i cili shumë shpejt do t’ju paraqitet deputetëve për diskutim në Kuvendin e Republikës.


Kryeministri shprehu besimin se programi qeverisës do të votohet në Kuvend dhe do të shoqërohet më pas prej projekt-buxhetit për këtë vit.


Ambasadori Grondahl tha se e ka përcjellë me vëmendje punën e Qeverisë dhe se i ka parë vendimet e deritanishme si hapa pozitivë.


Ambasadori nënvizoi se e ka ndjekur deklaratën e Kryeministrit javën e shkuar. Ai tha se masa e Qeverisë për të zëvendësuar tarifën është një hap pozitiv.


Takimi u mbyll me premtimin e kontakteve të vazhdueshme.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme