Kush e “manipuloi” fotografinë nga takimi Kurti-Tanin?

Prishtinë | 11 Tet 2021 | 14:53 | Nga Ekonomia Online

Shefi i UNMIK, Zahir Tanin, ka qëndruar në Prishtinë, ku është takuar me Kryeministrin Albin Kurti.

Për këtë takim është njoftuar nga dy zyrat përkatëse ku dhe është dërguar një fotografi nga pozicioni i njëjtë.

Në atë që e ka dërguar Zyra e Kryeministrit të dy protagonistët shihen në këmbë e në mes tyre në një tavolinë shihet edhe Flamuri i Kosovës.

Por në atë të dërguar nga Zyra e Tanin, fotografia është dërguar në format horizontal, e rrjedhimisht është prerë pjesa ku shihet flamuri shtetëror.

Të ngjashme