Kuvendi i Kosovës sot mban seancë

Prishtinë | 25 Tet 2017 | 08:51 | Nga

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë seancën plenare, ku do të shqyrtojë Projektligjin për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2017.

Rendi i ditës:

Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,
Koha për pyetje parlamentare,
Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,
Formimi i Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një (1) anëtar të Komisionit të Pavarur të Mediave,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Ndryshimin dhe Plotësimin e Ligjit Nr. 05/L-125 për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2017,
Shqyrtimi i Raportit vjetor të auditimit i Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2016.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme