LDK bën publike financat

Prishtinë | 27 Jan 2017 | 22:27 | Nga

Lidhja Demokratike e Kosovës ka publikuar raportet financiare.

“LDK, po ashtu, ka kërkuar nga KQZ-ja që pasqyrat financiare të LDK-së të dorëzuara në KQZ të jenë publike. Lidhja Demokratike e Kosovës tashmë ka aktivizuar edhe ueb-faqen zyrtare ku do të bëhet publik dhe transparent çdo shpenzim dhe çdo pasqyrë financiare”, thuhet në njoftimin e LDK-së.

Për të parë raportin e financave klikoni: KËTU.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme