Mbikëqyrja e protestës së veteranëve, shihen edhe snajperistët mbi ndërtesa

Prishtinë | 16 Qer 2022 | 09:50 | Nga Ekonomia Online

Policia e Kosovës mobilizohet edhe me njësinë e snajperistëve të cilët gjatë gjithë kohës do të vëzhgojnë protestën e organizuar nga veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Pjesëtarët e Policisë së Kosovës po e vëzhgojnë protestën edhe nga ndërtesa e Kuvendit. Ndërkohë, para Kuvendit janë parë edhe pjesëtarët e KFOR-it.

Ndërkohë, ka arritur edhe një grup tjetër i veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të njëjtit janë nga Hasi i Gjakovës.

Gjithashtu, sekretari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Faton Klinaku dhe ai i Shoqatës së Familjareve të Dëshmorëve, Xhavit Jashari u janë bashkuar protestuesve para Kuvendit të Kosovës.

Të ngjashme