Ministri Mustafa vizitoi Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar

Prishtinë | 10 Sht 2019 | 14:31 | Nga Ekonomia Online

Ministri i Punëve tëBrendshme, z. Ekrem Mustafa, me ftesë të parlamentarit z. JohnGrogan, vizitoi Dhomën e Ulët të Parlamentit të Mbretërisë së Bashkuar, ku u takua me disa anëtarë të parlamentit britanik.

Parlamentarët britanik shfaqën interes të jashtëzakonshëm për zhvillimet në Kosovë dhe situatën e përgjithshme në vend.

Ministri Mustafa kërkoi që të vazhdojë mbështetja për Kosovën, përfshirë këtu edhe disa aspekte lobuese lidhur me përforcimin e subjektivitetit ndërkombëtar të Republikës së Kosovës.

Të ngjashme