Shala: Vendimet e dy qeverive do të nxisin investime të përbashkëta dhe rrisin shkëmbimet tregtare

Prishtinë | 26 Nën 2018 | 11:23 | Nga Ekonomia Online

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka thënë se vendimet që do të merren sot në mbledhjen e dy qeverive, të Kosovës dhe Shqipërisë do të përcjellin një mesazh.

“Vendimet që do t’i marrim sot, këtu nga Peja, në mbledhjen e dy qeverive tona, më shumë se kurrë më parë të dërgojmë mesazhin e duhur të bashkëpunimit institucional dhe ekonomik, duke nxitur investimet e përbashkëta dhe rritjen e shkëmbimeve tregtare mes dy vendeve tona, që kjo pastaj të shërbej në plotësimin e nevojave të tregjeve tona, por edhe më gjerë”, ka thënë Shala përmes Facebook.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme