Ministrja Hodžić dënon përdhosjen e varrezave në komunën e Lipjanit

Prishtinë | 17 Dhj 2019 | 11:24 | Nga Ekonomia Online

Ministrja e Administrimit të Pushtetit Lokal Adrijana Hodžić ka dënuar ashpër përdhosjen e varrezave për herë të dytë në këtë vit në komunën e Lipjanit.

“Konsideroj se ky akt për të cilin ne si shoqëri duhet të ndihemi si të turpëruar, duke marrë parasysh përkatësinë tonë etnike dhe fetare. Prandaj, apeloj së pari në organet lokale të komunës së Liplanit, që në bashkëpunim me organet e rendit dhe të paqes, të inicojnë të gjitha mekanizmat e domosdoshme që autorët të gjenden dhe të ndëshkohen në mënyrë adekuate”, tha ajo.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme