Miratohet në parim projektligji për Mbrojtjen e Informacionit të Klasifikuar

Prishtinë | 18 Nën 2022 | 13:43 | Nga Ekonomia Online

Deputetët e kuvendit të Kosovës me 65 vota për e kanë miratuar në parim Projektligjin për Mbrojtjen e Informacionit të Klasifikuar.

Për këtë projektligj, asnjë deputet nuk ishte kundër dhe asnjë nuk abstenoi.

Kryesuesja e seancës, Saranda Bogujevci, bëri të ditur se pas votimit në parim ngarkohet komisioni funksional dhe komisionet e përhershme ta shqyrtojnë projektligjin dhe kuvendit t’ia paraqesin raportin me rekomandime.

Të ngjashme