“Mirënjohës ndaj SHBA-së për ndihmën prej gjysmë milioni dollarësh për ta luftuar pandeminë”

Prishtinë | 22 Maj 2020 | 20:01 | Nga Ekonomia Online

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, e ka falënderuar SHBA-në për ndarjen e 500 milionë dollarëve për Kosovën.

“Mirënjohës ndaj SHBA-së për ndihmën shtesë prej gjysmë milioni dollarësh për ta luftuar pandeminë”. “Miqësia jonë është e përhershme dhe e palëkundshme. Së bashku mund ta mposhtim pandeminë”, ka shkruar Thaçi në rrjetin social Facebook.

Të ngjashme