“Mos e bëj dorëzimin përpara njohjes nga Serbia, sepse do mbetesh duarthatë”

Prishtinë | 08 Shk 2020 | 15:52 | Nga Ekonomia Online

Ish kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se Donald Trump i ka kërkuar Serbisë ta njohë Kosovën dhe Haradinaj kërkon që taksa të hiqet me njohje.

Në Facebook ai shkroi që me këtë hap do të zgjidhej problemi.

“Presidenti Trump në letrat e tij dërguar Kosovës dhe Serbisë kërkoi shprehimisht njohjen e Kosovës nga Serbia. Edhe ne po kërkojmë të njejtën. Taksa të hiqet me njohje, dhe zgjidhet problemi”.

“Mos e bëj dorëzimin përpara njohjes nga Serbia, sepse do mbetesh duarthatë!”

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme