Nënkryetari i LDK-së në Gjakovë i bashkohet AAK-së

Prishtinë | 21 Maj 2017 | 12:29 | Nga

Kryetari Haradinaj sot priti ne selinë qendrore të Aleancës,  Gani Binaku, nënkryetar i Degës së LDK-së në Gjakovë si dhe kryesinë e nëndegës së LDK-së në Bec.

Binaku dhe kolegët e tij iu bashkuan Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.
Kryetari Haradinaj, shprehi kënaqësin për këtë vendim të Binaku dhe kolegëve të tij duke e konsideruar këtë bashkim si nderim për punën dhe mundin e të gjithë njerëzve të Dushkajës dhe Gjakovës si dhe rritje të mundësisë për ndërtimin e një vendi të mirë për të gjithë qytetarët e Kosovës.

Në takim prezent ishin edhe nënkryetari i Parë i Aleancës, dhe njëkohësisht Kryetari i Deges në Gjakovë, Ardian Gjini, si dhe deputeti Lahi Brahimaj.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme